Description
Mere grønt mindre kød; Hverdagsretter med den optimale balanse av En flexitar – også kalt fleksibel vegetarianer – er ikke en ny mystisk tittel, men dekker en person som aktivt har tatt et valg om å inkludere utvalgte animalske ingredienser i den ellers overveiende grønne livsstilen. Dette kombinerer det aller beste fra både plante- og dyreverdenen til det som for mange er den optimale ernæringskombinasjonen.
Mer grønt mindre kjøtt gir deg oppskriften på hvordan. Fokus er på å spise betennelsesdempende med mye grønnsaker – faktisk en hel kilo om dagen – for å få i seg en stor del av de viktige aminosyrene for kroppen fra planterikets grønne proteinbomber og komponere mat som både smaker og gir næring til kroppen optimalt.
Boken gir svar på:
- Hvorfor er det fornuftig å kombinere mye grønnsaker med velvalgte mengder av de riktige animalske ingrediensene?
- En hel kilo grønnsaker daglig – hvordan skal jeg klare å innta SÅ mye uten anstrengelse og stress?
- Hva er de forskjellige ingrediensene av spesielle kvaliteter, og hvor mye bør jeg spise for å få den optimale helsebonusen?
- Hvordan kombinerer jeg enkelt og greit utvalgte råvarer til deilige retter med fantastisk smak som metter både store og små i familien?
Information
Cover: hardcover
Pages: 200
Language: Danish
ISBN: 9788794155212
Reviews
There are no reviews yet.